My Sporza

mysporza4.jpg

My Sporza


Wat als er een online en mobiel platform bestond met live updates- en streams, hoogtepunten, foto’s, tweets, grappige filmpjes en quotes op basis van jouw interesses?

pficon-cocreatie3pficon-voltooidpficon-sport

In een cocreatiesessie zoeken we in een kleine groep naar oplossingen voor probleemstellingen. We gaan steeds te werk op een open, creatieve en vooral innovatieve manier. De methodes die we hiervoor gebruiken, kunnen dan ook verschillende vormen aannemen.

Dit onderzoek is afgelopen. Je kan de resultaten op deze pagina bekijken. Meer details weten? Vraag het ons via info@deproeftuin.vrt.be!
Sport. 

 

Een website of applicatie waar je bovendien geen overbodig nieuws of gelezen berichten een tweede keer te zien krijgt, maar wel een waar je het nieuws aanbevolen krijgt op basis van jouw voorkeuren, profiel of sociaal netwerk.

In het MySporza project gingen we na hoe mediagebruikers tegenover personalisatie van sportnieuws staan. Panelleden konden deelnemen aan een dagboekstudie, een online enquête invullen en meedoen aan twee cocreatiesessies.

 

Met de input uit de twee cocreatiesessies werd verder aan de slag gegaan en dat leidde tot drie conceptvoorstellen. Die werden opnieuw voorgelegd aan het testpanel en “Sporza Companion” kwam als populairste uit de bus. Benieuwd naar de concepten? Bekijk ze hier.